Verzendinformatie

 

Online winkelen is erg gemakkelijk en biedt de mogelijkheid om rustig vanuit elke plek ter wereld uw keuze te maken. Het is dus belangrijk dat u veilig kunt winkelen en betalen. Daarom heeft mijn webshop een SSL certificaat. Dit houdt in dat uw privé gegevens in een beveiligde omgeving worden opgeslagen maar ook uw betaling met bijvoorbeeld Ideal, creditcard of Paypall in een beveiligde omgeving plaats vindt. Een geruststellende gedachte.

Alle zegels worden op echtheid en met de omschreven kwaliteit gegarandeerd. De NVPH internetgarantie regeling is ook op al mijn verkopen van toepassing. Mocht een zegel daarom desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u deze binnen 5 dagen ter vervanging aan mij retourneren. Dit geldt ook voor alle Davo artikelen.

Levering en levertijd

Nadat u bij mij een bestelling heeft geplaatst ontvangt u van mij een bevestigingsmail. Als ik de betaling heb ontvangen zorg ik ervoor dat uw bestelling wordt verzonden. Ik streef ernaar dat uw bestelling binnen vijf werkdagen wordt verstuurd. Alle leveringen laat ik door PostNL verzorgen.

De verzendkosten

Binnen Nederland verstuur ik de postzegels gratis en boven een bestelling van circa € 150,-- verstuur ik per aangetekende post met een track en trace code.