Verzendinformatie

Online winkelen is erg gemakkelijk en biedt de mogelijkheid om rustig vanuit elke plek ter wereld uw keuze te maken. Het is dus belangrijk dat u veilig kunt winkelen en betalen. Daarom heeft mijn webshop een SSL certificaat. Dit houdt in dat uw privé gegevens in een beveiligde omgeving worden opgeslagen maar ook uw betaling met bijvoorbeeld Ideal, creditcard of Paypall in een beveiligde omgeving plaats vindt. Een geruststellende gedachte.

Alle zegels worden op echtheid en met de omschreven kwaliteit gegarandeerd. De NVPH internetgarantie regeling is ook op al mijn verkopen van toepassing. Mocht een zegel daarom desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u deze binnen 5 dagen ter vervanging aan mij retourneren. Dit geldt ook voor alle Davo artikelen.

Levering en levertijd

Nadat u bij mij een bestelling heeft geplaatst ontvangt u van mij een bevestigingsmail. Als ik de betaling heb ontvangen zorg ik ervoor dat uw bestelling wordt verzonden. Ik streef ernaar dat uw bestelling binnen drie werkdagen wordt verstuurd. Alle leveringen laat ik door PostNL verzorgen.

Uw bestelling wordt twee keer op het door u opgegeven adres door PostNL aangeboden. Als u beide keren niet aanwezig mocht zijn dan ontvangt u een bericht van PostNL dat uw bestelling klaarligt op het voor u dichtstbijzijnde afhaalpunt.

Ik merk uitdrukkelijk op dat levering geschiedt zo lang de voorraad sterkt. Dit geldt met name voor de speciale maandaanbiedingen en dure zegels. Het is ook mogelijk om in overleg dure topstukken in termijnen te betalen.

Het kan voorkomen dat een zegel als is verkocht en nog steeds via Google vindbaar was. De ervaring leert dat Google niet continue de zoekresultaten ververst en helaas kan ik dit niet voorkomen. De prijzen op mijn website worden zorgvuldig vastgesteld maar ik dien een voorbehoud te maken voor prijswijzigingen en/of typefouten.

Verzending Davo artikelen buiten Nederland

De verzending van Davo artikelen en accessoires, die buiten Nederland worden bezorgd, wordt uitgevoerd door DPD. DPD is een betrouwbare pakketbezorger die dagelijks meer dan 6 miljoen pakketten wereldwijd bezorgt. U kunt u pakket volgen met een track and trace code.

De verzendkosten

Binnen Nederland verstuur ik de postzegels gratis en boven een bestelling van circa € 150,-- verstuur ik per aangetekende post met een track en trace code.

Voor verzendingen van postzegels naar het buitenland gelden de volgende tarieven:

Mijn streven is om al uw bestellingen filatelistisch te frankeren en netjes te laten afstempelen. Ik kan echter geen enkele garantie geven dat dit altijd mogelijk is.