Over ons

Als postzegelverzamelaar begonnen in de jaren 70 en daarna enkele jaren actief als beurshandelaar, heb ik in 1984 de grote stap gewaagd en ben gestart met een postzegelwinkel in het centrum van Venlo.

Na ruim 23 jaar was de tijd aangebroken om de winkeldeur definitief achter mij dicht te doen en mij volledig op de verkoop via het internet te richten.

Mijn aanbod bestaat hoofdzakelijk uit de zegels van Nederland en Overzee. De laatste jaren is de nadruk steeds meer komen te liggen op de betere en zeldzame klassieke en semi klassieke zegels omdat mijn klanten hier om vroegen. Daarnaast heb ik ook een ruim aanbod van zegels van back of the book zoals bijvoorbeeld de roltanding, dienst, port en telegramzegels.

Op het internet worden heel veel postzegels aangeboden maar het aanbod van zegels van goede kwaliteit van vóór 1940 van Nederland en Overzee is schaars. Bovendien is het kopen van duurdere zegels op het internet niet zonder gevaren. De kwaliteit van de gom van zegels is ondoenlijk om op basis van een scan goed vast te stellen. Dit geldt ook voor reparaties aan zegels, speldenprikjes of tandscheurtjes. Gezien het kopen van duurdere postzegels een kwestie van vertrouwen is, bied ik deze zegels daarom altijd aan met een fotocertificaat van echtheid en met een duidelijke omschrijving van de kwaliteit. Deze certificaten zijn altijd van erkende gerenommeerde experts en de certificaten zijn niet ouder dan vijf jaar.

Al mijn verkopen vallen ook onder de certificaatregeling van de NVPH. Dit houdt in dat als u een klacht heeft die ik niet goed heb afgehandeld, u zich tot de geschillencommissie van de NVPH kunt wenden. Door mijn lidmaatschap van de NVPH ben ik gebonden aan de uitspraak van de geschillencommissie. De combinatie met mijn jarenlange ervaring in de postzegelbranche, goede contacten met mijn collega handelaren, faire prijzen en mijn lidmaatschap van de NVPH maakt dit dat veel van mijn klanten al jarenlang hun postzegels bij mij kopen.

Naast de verkoop van postzegels bent u ook voor de aanschaf van alle DAVO albums en supplementen bij mij aan het goede adres. Uiteraard kan ik u ook catalogi van de NVPH, Michel, Stanley Gibbons leveren maar ook de opbergsystemen van Importa en Lindner.  Als u iets zoekt dat niet op de website staat of vragen heeft, neem dan gerust contact met mij op!

 

Tel: 077-3512698 of via email: [email protected]

 

Vriendelijke groet,

Hans Mans
't Postzegelhoes