Over ons

Als postzegelverzamelaar begonnen in de jaren 70 en daarna enkele jaren actief als beurshandelaar, heb ik in 1984 de grote stap gewaagd en ben gestart met een postzegelwinkel in het centrum van Venlo.

Na ruim 23 jaar was de tijd aangebroken om de winkeldeur definitief achter mij dicht te doen en mij volledig op de verkoop via het internet te richten.

Mijn aanbod bestaat hoofdzakelijk uit de zegels van Nederland en Overzee. De laatste jaren is de nadruk steeds meer komen te liggen op de betere en zeldzame klassieke en semi klassieke zegels. Daarnaast heb ik ook een ruim aanbod van zegels van back of the book zoals bijvoorbeeld de roltanding, dienst, port en telegramzegels.

Op het internet worden heel veel postzegels aangeboden maar het aanbod van zegels van goede kwaliteit van vóór 1940 van Nederland en Overzee is schaars. Bovendien is het kopen van duurdere zegels op het internet niet zonder gevaren. De kwaliteit van de gom van zegels is ondoenlijk om op basis van een scan goed vast te stellen. Dit geldt ook voor reparaties aan zegels, speldenprikjes of tandscheurtjes. Gezien het kopen van duurdere postzegels een kwestie van vertrouwen is, bied ik deze zegels daarom altijd aan met een fotocertificaat van echtheid en met de vermelding van kwaliteit.. Deze certificaten zijn altijd van erkende gerenommeerde experts

Al mijn verkopen vallen ook onder de certificaatregeling van de NVPH. Dit houdt in dat als u een klacht heeft die ik niet goed heb afgehandeld, u zich tot de geschillencommissie van de NVPH kunt wenden. Door mijn lidmaatschap van de NVPH ben ik gebonden aan de uitspraak van de geschillencommissie. De combinatie met mijn jarenlange ervaring in de postzegelbranche, goede contacten met mijn collega handelaren, faire prijzen en mijn lidmaatschap van de NVPH maakt dit dat veel van mijn klanten al jarenlang hun postzegels bij mij kopen.

In 2019 ben ik een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Martijn Snoek. Vanaf dat moment houd ik mij alleen met de postzegels bezig en verzorgt Martijn Davo- en catalogi bestellingen. Daarnaast zijn ook andere merken albums leverbaar zoals Importa, Leuchtturm en Lindner.

De postzegelbestellingen worden zoals vanouds door mij verzorgd en ik ben bereikbaar via email info@postzegelhoes.nl of telefonisch 077-35 12 698

Voor Davo- en andere artikelen of vragen over de bestelling dan graag contact met Martijn opnemen via email snoek.martijn@gmail.com of op 06-102 165 28.

Indien u iets zoekt dat niet op de website staat of vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op!

Vriendelijke groet,

Hans Mans en Martijn Snoek
't Postzegelhoes