Leveringsvoorwaarden


Het zegel dat u op de website ziet krijgt u thuis geleverd. Deze zegels zijn uniek en kan ik u slecht eenmaal leveren. Voor overige producten geldt dat levering geschiedt zolang de voorraad strekt. Dit geldt vooral voor de speciale maandaanbiedingen. Houd s.v.p. rekening met feit dat Google mijn webpagina geregeld vertraagd ververst dus het kan voorkomen dat een zegel al is verkocht terwijl hij nog op het web te koop staat. Helaas kan ik dit niet voorkomen. Verder maak ik een voorbehoud voor prijswijzigingen en/of typefouten op mijn website.

De door mij verkochte zegel zijn echt en de omschreven kwaliteit wordt door mij gegarandeerd. Mocht een zegel desondanks niet aan Uw verwachtingen voldoen, dan kunt U deze ter vervanging binnen 5 werkdagen aan mij retourneren.

Al mijn verkopen vallen ook onder de certificaatregeling van de NVPH. Dit houdt in dat als u een klacht heeft die ik niet goed heb afgehandeld, u zich tot de geschillencommissie van de NVPH kunt wenden. Daarnaast is ook de NVPH interwaarborg regeling van toepassing.